ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

δημιουργικη απασχοληση για παιδικα παρτυ, εργαστήρια κατασκευών

Δημιουργική απασχόληση για παιδικά πάρτι – καλλιτεχνικά εργαστήρια κατασκευών

Καλλιτεχνικά εργαστήρια κατασκευών.    

 

        Σταθερό :  213 0047948 

       Κινητό   :  6980483269   

Δευτέρα – Κυριακή : 09:00 – 22:00 

Και στο email: info@thehappyparty.gr

 

Το The Happy Party φιλοξενεί στην ομάδα του έμπειρους ανιματέρ παιδαγωγούς, οι οποίοι είναι ειδικευμένοι εδώ και χρόνια στο συγκεκριμένο αντικείμενο και θα έρθουν τον χώρο σας για να  οργανώσουν το καλλιτεχνικό διαδραστικό εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης και κατασκευών.

Ολα τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας τους αλλά πάνω από όλα και των δεξιοτήτων τους.

Εξοικειώνονται σταδιακά με την εικαστική σκέψη, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα τους μέσα από τον πειραματισμό με διαφορά υλικά και τεχνικές εξασκώντας δεξιότητες αντίληψης.
δημιουργικη απασχοληση για παιδικα παρτυ

Επιλέγοντας ένα από τα πολλά μας και πρωτότυπα δημιουργικά εργαστήρια κατασκευών, όπως: 

Χειροτεχνίας, ευχητήριες κάρτες, μάσκες, κατασκευές από πλαστελίνες και πηλό, ζωγραφικής, μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και πολλά πολλα άλλα.

Οι μικροί μας φίλοι παίζοντας και δημιουργώντας διασκεδάζουν, καλλιεργούνται ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν την αστείρευτη και μοναδική εκφραστικότητα τους.

Στο τέλος ο κάθε μικρός μας δημιουργος – καλλιτέχνης θα πάρει μαζί του στο σπίτι του το ξεχωριστό δημιούργημα του ως αναμνηστικό.

Τέλος, στο εργαστήρι Κατασκευών-Ζωγραφικής, τα πιο μικρά παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν σχήματα και χρώματα, καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και νιώθουν τη απόλυτη χαρά της δημιουργίας τους.

Τα εργαστήρια μπορούν να προστεθούν ακόμα και σαν έξτρα παροχή σε οποιοδήποτε άλλο ψυχαγωγικό κομμάτι του προγράμματος το οποιο μπορειτε να επιλέξετε.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

 

 

 

Δημιουργικη απασχοληση για παιδικα παρτυ εργαστηρια κατασκευων